Roses and Butterflies

Graag wil ik jullie kennis laten maken met het prachtige initiatief: Roses & Butterflies.

Eshter Beekhuis het gezicht achter Roses and Butterflies maakt fantastische hand gemaakte poppenhuis koffertjes. In jongens en meisjes variant. Deze poppenhuis koffertjes maakt zij voor kinderen die vaak of veel in het ziekenhuis moeten verblijven. Voor kindjes die ernstig ziek zijn en of kindjes die vervelende behandelingen moeten ondergaan. Met haar koffertjes probeert zij een glimlach op het gezicht van deze kinderen te kunnen toveren in periodes waarin er misschien weinig te lachen valt.

Ik vind het een fantastisch initiatief en na even wikken en wegen heb ik contact gezocht of Noor mogelijk in aanmerking kon komen voor zo’n leuk koffertje. Wie Noor kent weet dat ze altijd in de weer is met playmobil. Diertjes, poppetjes en fijn hiermee spelen. Dus ik dacht dit koffertje is super leuk voor als zij in het ziekenhuis moet zijn.

Esther twijfelde geen moment en Noor en zelfs Sven hebben beide een te leuk poppenhuis koffertje gekregen! De koffertjes moesten gelijk bekeken worden en mee gespeeld worden. Beide kinderen waren erg enthousiast. Dit vooral omdat de koffers zo persoonlijk zijn. Er word erg aan de kleine persoonlijke details gedacht. Zo heeft Noor regenboogjes in haar koffertje. En Sven zijn variant bestond uit het Fort Nite thema en een bekende You Tuber.

Uiteraard hebben we het koffertje van Noor meegenomen de dagen dat zij in het ziekenhuis moest zijn. En alle dagen was er een moment dat zij graag hiermee wilde spelen. Dit kon fijn vanuit haar bed omdat het niet te groot is. Ze kan haar eigen fantasie spel meenemen en het is speciaal voor haar gemaakt. Hoe bijzonder is dat?

Goed, je begrijpt ik ben fan! De koffertjes in ons huis zijn succesvol en worden echt bewaard voor de ziekenhuis bezoekjes. Ik hoop dat zij nog heel veel kindjes een glimlach kan laten bezorgen met dit mooie idee.

In elk koffertje zit ook een kunstwerk voor aan de muur, wat gemaakt is door kinderen. Heb jij nu een echte kunstenaar in huis? Wellicht kan je samen iets moois maken en kan dit als bijdrage in een volgend poppenhuis gebruikt worden.

Enthousiast geworden? Kijk voor meer informatie op: www.rosesandbutterflies.com Of check haar FB pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven